Toner Management Program(TMP) на Brother

АКТИМ като ПРЕМИУМ търговски партньор, гаранционен и извън гаранционен сервиз на Brother Central and Eastern Europe GmbH ще Ви предложи подходящото решение за печат, сканиране, етикетиране в зависимост от вашите нужди.

Ще Ви помогнем да спестите пари, услия и време чрез услугата TMP (Toner Management Program). Тази услуга е част от Brother’s Green Project, има за цел да сведе до минимум въздействието на технологиите върху околната среда - получавате тонер касета с 30% по-голям обем на печат като ние ще Ви предложим специални цени с търговска отстъпка. Ако средно-месечният Ви печат на една машина е по-голям, при всички случаи бихме препоръчали по-висок клас устройство и друга подходяща за Вас услуга.

Програмата за управление на тонера е за компании, местна администрация, домашен офис и други, които се нуждаят от качествени решения за печат и чийто обем на печат е около 1000 – 2000 страници на месец. Brother предлага на компаниите да използват висококачествени лазерни принтери и многофункционални устройства безплатно, чрез двугодишно споразумение за закупуване на консумативи.

Предимства на TMP за вашата компания:

  • Получавате безплатен хардуер.
  • Помощ при инсталирането на машините във вашия офис.
  • Получавате услуга от компетемтен, надежден и сертифициран партньор.
  • Ползвате безплатен сервиз за срока на договора.
  • Предоставя Ви се еднократно безплатно обучение на потребителите, за да сте сигурни, че се възползвате в пълна степен от многото функции на машините.

Search