ClassVR

Решения за виртуална реалност ClassVR

ClassVR Технология за виртуална реалност, проектирана за обучителния процес в училищата.

ClassVR е новаторска VR технология, предназначена да помогне за повишаване на ангажираността и подобряване на запаметяването на знания за ученици от всички възрасти. ClassVR се предлага в комплект с хардуер, учителски контроли и съдържание и ресурси в съответствие с учебната програма, осигурявайки всичко необходимо на учителите, за да въведат виртуална реалност в класната стая. 

Самостоятелни VR очила

Централно управление на очилата

Съдържание в съответствие с учебната програма

Сигурно съхранение и зареждане

Инсталиране и обучение

 ClassVR е напълно интегрирано устройство, готово за класна стая, без да е необходим допълнителен хардуер, за да започнете.  ClassVR порталът дава на учителите контроли за лесно изпращане на съдържание и насочване и наблюдение на вниманието на учениците, като максимизира времето за обучение.  ClassVR предоставя хиляди ресурси с образователно съдържание за виртуална и разширена реалност, за да добавите стойност към вашите уроци, независимо от предмета.  Всички ClassVR очила се предлагат в здрав куфар за съхранение и зареждане, за да се гарантира, че вашите устройства винаги са готови, когато и вие сте.  Нашият техник настройва и конфигурира очилата за вас и нашия образователен екип ви обучава как да ги използвате.

 

 Защо да изберете ClassVR:

ClassVR Reasons

 Спецификации:


Очила за виртуална реалност: автономни
Дисплей: 5,5" LCD
Безжична връзка: Вграден WiFi, Bluetooth
Високоговорители: Вградени
Камера: предно насочена, за употреба със съдържание за разширена реалност, 10MP
Място за съхранение: 64GB
Управление: ръчен контролер
Батерия: литиева с възможност за 4 часа непрекъсната работа
Зареждане: докинг станция за зареждане на всички устройства наведнъж
VR съдържание: разработено за учебни цели, покриващо материал по 10 учебни предмета
Ученически акаунт: не се изисква
Учителски акаунт: отделен акаунт за всеки учител с лично облачно пространство за съхранение
Облачна система за управление: Общ абонаментен достъп за училището; позволява управление както на устройствата, така и на VR съдържанието; има три нива на достъп за учителските акаунти (с администраторски и с потребителски права); позволява централизирано изпращане на съдържание към всички или част от очилата; позволява добавяне и разпространение вътре в системата на собствено VR съдържание (360˚ снимки и 360˚ видеа); позволява синхронизиран преглед на съдържание от всички очила за съвместно изживяване; позволява на учителя да осъществява визуален контрол на съдържанието наблюдавано от учениците в реално време
Други: Поддържа и е включено съдържание за разширена реалност (АR)

 

DownloadИзтегли брошурата

 

 

Виртуална реалност 3D laptop

Search