Интерактивни Дисплеи

Интерактивните дисплеи, които предлагаме са с вградена операционна система Android. Това ги прави лесни за употреба и настройка, с натискането на едно копче се стартира интерактивния дисплей и е а готов за работа. Разполагат с множество възможности за свързване на входно изходни устройства – компютър, документна камера (визуализатор), мобилни устойства, проектор и т.н. Широката свързаност, невероятната лекота на използване и технологията за писане, като на хартия Ви позволяват да останете напълно фокусирани върху преподаването и работата с децата. Освен всичко това интерактивните дисплеи предлагат завладяващо аудио-видео изживяване, което ще държи учениците запленени, с живи цветове и кристално чисто 4K изображение от всяко място в стаята без да има промяна в качеството.Интерактивните дисплеи, които предлагаме разполагат с богата гама безплатни приложение за удобство и безпроблемна работа във всяка класна сaтя и STEM лаборатория.И много други които може да изтеглите от AppStore на всяка устройство.
TouchDisplay Режим бяла дъска - Whiteboard -Стандартно вграден във всички интерактивни дисплеи режимът е леснен за използване снабден с всички интерактивни инструменти. След включване в захранването дисплея е готов за работа, няма нужда от свързване на компютър.
Режим за споделяне на екрана от всеки - CAST - най-гъвкавото решение за безжично споделяне на екрана. Интегрирано е във всички интерактивни дисплеи, които предлагаме. Само за секунди можете лесно да споделяте всеки екран през всяка мрежа или да използвате защитения режим за предаване в стаята. Наистина безпроблемно облачно решение, което позволява на множество презентатори да споделят екран, видео, връзки и файлове. 
Режим за споделяне не екран и съдържание от дисплея към всяко устройство - Broadcast - мощен инструмент за стрийминг за споделяне на съдържание от вашия интерактивен дисплей към всеки свързан участник. Broadcast приложението може да се използва безплатно под Android или Windows.
Вграден OPS компютърен модул - Към всеки интерактивен дисплей има възможност да се добави допълнително OPS компютър. Благодарение на OPS компютъра може да използвате интерактивния дисплей, както с вградената операционна система Android така и по Windows. При включване дисплея избирате с коя от двете да работите. С негова помощ може да работите с всички познати ви приложения, използвайки ink инструментите на Windows.
 
 Интерактивните дисплеи могат да бъдат монтирани на стена с помощта на VESA стойка или да бъдат монтирани на стойка с колела. С нейна помощ интерактивния дисплей може да бъде местен лесно в различни зали и помещения. Предлагаме широка гама от подвижни и стационарни стойки, които дават възможност за монтиране на интерактивните дисплеи наколела, стена, таван или под с възможност за лесно регулиране на височината – електрически или ръчно.
 
Предлагаме дисплеи с размери от 55''/65''/75''/86''/98”.
 

Search