Клиенти

"С фирма АКТИМ работим от 2004 г. Обслужването, което получаваме от „АКТИМ” за нашите 148 офиса е на високо доказано професионално ниво като изпълняват поетите ангажименти в максимално кратки срокове- времето за реакция в рамките на града е 15 мин. Единствено от АКТИМ получаваме 24 часа поддръжка през цялата седмица включително събота и неделя."

БУЛСАТКОМ АД

 

Агростил ООД с марката MASS e специзализирана в производтсвото и продажбата на селскостопанска техника. Тя печели доверието на своите клиенти с високо качество и безупречено сервизно обслужване. 

„Успяхме да постигнем висока автоматизация на процесите и клиентска удовлетвореност. ERP Zeron обхваща всички наши процеси.Тя е с интуитивен интерфейс, лесна за ползване. Работи на устройства с различни операционни системи – Windows 10, macOS, iOS, Android. 

Фирма АКТИМ извърши внедряването в договорените срокове, като удовлетвори всички наши изисквания. При нужда от консултантска помощ или нововъведение в системата реакцията е много бърза.“  

Управител  Агростил ООД  А. Саргън

 

ПРОМАТ КОМЕРС е една от водещите фирми в Стара Загора занимаваща се с търговия на едро и дребно с ВИК части и материали,бойлери, санитария и др. Има голям склад на едро и един магазин в Стара Загора, както и оторизиран сервиз за бойлери. Официален представител на: STIEBEL ELTRON; EKOPLASTIK; ROCA; FAYANS; Теси,  FORMA Vita.

„С ERP Zeron V4 управляваме цялата дейност на фирмата. Внедрихме и работим с ЕРП Зерон от септември 2015г. Избрахме да работим с фирма АКТИМ, защо е фирма с доказана репутация, коректна и отговорна към клиентите си. Имат отлично подготвени консултанти по внедряване и поддръжка на Zeron. Имат екипи за изграждане и поддръжка на сървъри и компютърни мрежи, екипи за мрежова сигурност, което също е важно за нас. И до днес се отзовават бързо и компетентно по всеки възникнал въпрос.“

Илиана Пенчева, Икономически директор ПРОМАТ КОМЕРС.

 

От 2011 Tallpack Bulgaria, част от Tallgroup, предлага широка гама от решения за вътрешен транспорт, транспортиране на палети, системи за пакетиране и стабилизиране на товари. Основните дейности включват проектиране, доставка и поддръжка на машини за чембероване, палетизиране, опаковане със стреч фолио, пълнене в чували, машини за стреч худ опаковане, както и доставка на основните им прилежащи консумативи. В допълнение, Tallpack Bulgaria предлага всички дейности, свързани със сервизиране и поддръжка на доставеното оборудване.

Седалището и складът на фирмата се намират в Стара Загора. Търговската дейност се ръководи от екип специалисти в продажбите, които пътуват из страната.

„Внедряването на ERP Zeron V4 подобри нашите бизнеспроцеси и ефективността на работа, необходимата ни информация е „на един клик“ разстояние по всяко време . ERP Zeron беше внедрена от фирма АКТИМ Стара Загора за по-малко от един месец при спазване на всички поети ангажименти. Специалистите от Фирма АКТИМ реагират максимално бързо на всяко наше запитване и ни оказват пълно съдействие с професионализъм и експертно ниво.“

Управител Таллпак България А.Великов.

Search